Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus İlkokul 4.Sınıf Öğrencilerine "Sınav Kaygısı İle Başa Çıkma Çalışması" Yapıldı
Bahçeşehir Okyanus İlkokul 4.Sınıf Öğrencilerine "Sınav Kaygısı İle Başa Çıkma Çalışması" Yapıldı Bahçeşehir Okyanus İlkokul 4.Sınıf Öğrencilerine "Sınav Kaygısı İle Başa Çıkma Çalışması" Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik birimi tarafından "Sınav Kaygısı ile başa çıkma grup çalışması" yapıldı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde öğrencilere uygulanan “Sınavlara Bakış Açısı Ölçeği” sonrasında öğrencilerin akademik başarılarını desteklemek, sınavlara bakış açılarını olumlu yönde geliştirmek amacıyla Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik birimi tarafından 4. Sınıf öğrencilerine yönelik 'Sınav Kaygısı ile Başa Çıkma Grup Çalışması' yapıldı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Psikologları Hayal Çeçen ve Sevgi Kaya tarafından verilen seminerde, öğrencilerde sınav kaygısı oluşturacak sebepler, kaygı ile başa çıkabilme yolları ve gevşeme egzersizleri konularında bilgiler verildi. Öğrencilerden gelen sorular ve cevaplar bölümüyle çalışma tamamlandı.

 


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Sevgi Kaya,Hayal Çeçen
Tarih
:
02 Aralık 2016, Cuma 15:09
Okunma
:
2.249 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları