Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Dil Okulu'nda Yıl Sonu Gösterisi
Bahçeşehir Okyanus Dil Okulu'nda Yıl Sonu Gösterisi Bahçeşehir Okyanus Dil Okulu'nda Yıl Sonu Gösterisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Dil Okulu, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı faaliyetlerine, Geleneksel Funday Gösterileri ile veda etti.

İngilizce eğitiminde kalitenin adersi olan Okyanus Dil Okulları, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nda 6 farklı kampüste 25 farklı sınıfta eğitim verdi.

Bahçeşehir Okyanus Dil Okulu'nda İngilizce eğitimi alan öğrencilerin yabancı dil eğitim maratonu; 25 Mayıs 2014 Pazar günü yapılan Geleneksel Funday Gösterileri'nin ardından sertifikalarını öğretmenlerinin elinden almalarıyla son buldu.

Okul Müdürü Erdem Üzam, yaptığı açılış konuşmasında İngilizce öğrenmenin önemini vurgulayarak, bu konuda bilinçli bir yaklaşım sergileyen velileri tebrik etti.

Sahneye çıkıp şarkılar, skeçler ve yarışmalarla canlı performans sunan öğrenciler, ailelerine İngilizce bilgilerini ve yeteneklerini sergilediler.

 

Öğrenciler Sertifika Aldı

Daha sonra da, bir sezon boyunca uğruna hafta sonlarını feda ettikleri İngilizce eğitiminin sembolik bir göstergesi ve emeklerinin karşılığı olan sertfikalarını aldılar.

Çok güzel bir atmosferde yapılan kapanış etkinliği, velilerin de beğenisini topladı.

Gösterilerin ardından verilen kokteylde veliler, bir sezon boyunca çocuklarının İngilizcelerini geliştirmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Okyanus Dil Okulu'na teşekkür ettiler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
03 Haziran 2014, Salı 09:29
Okunma
:
1.843 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları