Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Kampüsü Üstün Zekalılar 3-E ve 3-F Sınıfı Resbebe Çalışması Yaptı
Bahçeşehir Kampüsü Üstün Zekalılar 3-E ve 3-F Sınıfı Resbebe Çalışması Yaptı Bahçeşehir Kampüsü Üstün Zekalılar 3-E ve 3-F Sınıfı Resbebe Çalışması Yaptı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E ve 3-F sınıfı öğrencileri 4 Mayıs tarihinde Türkçe dersi kapsamında RESFEBE çalışması yaptılar.

Tümevarım becerisinin ön planda olduğu bu etkinlikte öğrenciler kendi seçtikleri görselleri bir araya getirerek anlamlı kelimeler oluşturdular. Her öğrenci oluşturduğu görselleri arkadaşlarına sunarak bu görsellerin birleşiminden ortaya hangi kelimelerin çıktığını bulmalarını istediler.

Örneğin kırmızıya boyanmış ev resmini çizdiler. Renginden dolayı “al”, şeklinden dolayı “ev” simgelendiği için tarif edilen kelime “ alev” olarak ortaya çıktı. Öğrenciler oldukça eğlenerek etkinliği gerçekleştirdiler ve hem görsel hem sözel becerilerini geliştirdiler.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Serdar Buzlukçu,Ekrem Tarık Babayiğit
Tarih
:
18 Mayıs 2017, Perşembe 10:29
Okunma
:
2.237 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları