Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Kampüsü İlkokul Rehberlik Biriminin "Anne Baba Atölyesi" Etkinliği
Bahçeşehir Kampüsü İlkokul Rehberlik Biriminin "Anne Baba Atölyesi" Etkinliği Bahçeşehir Kampüsü İlkokul Rehberlik Biriminin "Anne Baba Atölyesi" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul Rehberlik birimi tarafından Anne-Baba Atölyesi etkinliği yapıldı.

Okyanus Kolejleri İlkokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından yürütülen "Anne Baba Atölyesi" projesi başlamıştır. İlkokul 1.2.3. ve 4. sınıf velilerinden oluşan gruplarla, rehber öğretmenler Hayal ÇEÇEN, Sevgi KAYA ve Pelin KIVILCIM liderliğinde yürütülen çalışma her ay bir atölye olarak gerçekleştirilecektir.

Velilerden oluşan gruplarla yürütülen çalışmanın ilk ayağını Bahçeşehir Okyanus Kolejinde "Aile İçi İletişim ve Çatışma Çözme Becerileri" konulu atölye çalışması ile başladı. Atölye iki oturumda gerçekleştirildi. İlk oturumda interaktif sunumlar yapılırken, ikinci oturumda veliler ile yaratıcı drama etkinlikleri gerçekleştirildi.

Veliler atölye çalışması sonunda memnuniyetlerini dile getirip keyifle ve farkındalık kazandıklarını belirterek okulumuzdan ayrıldılar.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Hayal Çeçen,Pelin Kıvılcım,Sevgi Erhuy
Tarih
:
14 Nisan 2017, Cuma 13:58
Okunma
:
1.776 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları