Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Kampüsü İlkokul 4. Sınıf öğrencileri Rahmi KOÇ Müzesinde
Bahçeşehir Kampüsü İlkokul 4. Sınıf öğrencileri Rahmi KOÇ Müzesinde Bahçeşehir Kampüsü İlkokul 4. Sınıf öğrencileri Rahmi  KOÇ Müzesinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 4. Sınıf öğrencileri Rahmi KOÇ Müzesinde tarihe tanıklık eden araçlarla tanıştı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji  4.sınıf öğrencileri,16.02.2017 Perşembe günü öğretmenleri eşliğinde Rahmi Koç Müzesine gitti.

Rahmi Koç Müzesi, İstanbul'un Hasköy semtinde, Haliç kıyısında bir sanayi müzesidir. 1994 yılında iş adamı Rahmi Koç'un desteği ile açılmış müze, Türkiye'de sanayi, ulaşım, endüstri ve iletişim tarihine adanmış ilk önemli müzedir. Yıllarca insanlara hizmet eden otomobiller, gemiler, vagonlar ve uçakların sergilendiği müzede öğrencilerimize ayrıca zeytinyağının tarihçesi ve nasıl üretildiği konularında bilgi verilmiş, derslerde anlatılanlar uygulamalı olarak gösterilmiştir.

Astronomi bölümünde dünyamız ve uzayla ilgili görsel materyallerle desteklenen sunumda ilgisi olan öğrenciler çok iyi performans sergiledi. Gezinin son bölümünde ailelerine hediyeler alan ve müze defterini imzalayan öğrenciler hayatlarına zenginlik katarak süreci tamamlamış oldular..


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Mehmet Özenç
Tarih
:
20 Şubat 2017, Pazartesi 16:57
Okunma
:
1.246 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları