Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir İlkokul 2-A, 2-B, 2-C Sınıfları Kidzmondo Gezisinde
Bahçeşehir İlkokul 2-A, 2-B, 2-C Sınıfları Kidzmondo Gezisinde Bahçeşehir İlkokul 2-A, 2-B, 2-C Sınıfları Kidzmondo Gezisinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokulu 2.sınıf öğrencileri gelecekte yapacakları mesleği deneyerek kendilerine uygun olup olmadığına karar vermek amacıyla 17 Ocak 2017 Salı günü TrumpTowers'da bulunan Kidzmondo’yu gezdiler.

Yaşları 4 ile 14 arasında değişen çocuklar için tasarlanmış kapalı bir tema parkı olan Kidzmondo, çocukların oldukça gerçekçi bir ortamda yetişkin rolleri oynadıkları bir şehrin çocuk boyutlarındaki kopyasını barındırmaktadır.

Öğrenciler bu gezide, gelecekte yapmayı planladıkları mesleklerin hayallerine uygun olup olmadığını deneyerek gördü. Kendi paralarını kazanmanın hazzını yaşarken her mesleğin farklı zorlukları olduğu düşüncesine de vardılar.

Öğrenciler doktor, itfaiyeci, bankacı, radyo sunucusu, tv programcısı, tasarımcı gibi birçok mesleği kendi çalışma alanları ve kostümleriyle tanıyarak uyguladılar. Uygulama aşamasında öğrenciler yaptıkları işler sayesinde ‘Kidzmondo'’ paralarını kazandılar. Bu sayede çalışma, para kazanma, ihtiyaçların giderilmesi gibi kavramların kazanımlarını gerçekleştirirken aynı zamanda çok eğlenmeyi de ihmal etmediler.

 

 

 

 

 


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Fatma Turan,Selin Erçin,Serkan Şeker
Tarih
:
18 Ocak 2017, Çarşamba 16:24
Okunma
:
1.713 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları