Avcılar Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri, okul kantininde satılan bazı yiyeceklerin üretim aşamasını görme fırsatı buldular.
19 Mart 2013 Salı günü Sosyal Bilgiler Dersi'ndeki "Üretim, Tüketim ve Verimlilik" ünitesi kapsamında Firesco firmasına gezi düzenlendi.
Okul kantininde satılan Pitos, Dürümmax ve soğuk sandviç gibi ürünlerin üretim aşamalarını izleyen öğrenciler, hijyenik bir ortamda üretilen ürünlere tam not verdiler.
Firmanın gülen yüzlü çalışanlarının işlerine gösterdikleri hassasiyet de öğrencileri memnun etti.
İnci Cafeler Sorumlusu Cüneyt Varol ile İnci Hazır Yemek ve Üretim Hizmetleri A.Ş Gıda Mühendisi Meral Yeltepe'nin de eşlik ettiği gezi sonunda öğrenciler nefis yiyecekleri afiyetle yediler.
Haber | Esra TİRYAKİ ÇELEBİ | |
Editör | Esra TİRYAKİ ÇELEBİ | |
Tarih | 25 Mart 2013, Pazartesi 10:33 | |
Okunma | 1.915 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?