Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 4-A, B, C, D Sınıfı Öğrencileri “Benim Gözümden Farkındalıklarım” adlı Sosyal Sorumluluk Porejelerini gerçekleştirdi.
4-A, B, C, D Sınıfı Öğrencileri “Benim Gözümden Farkındalıklarım” adlı Sosyal Sorumluluk Porejelerini gerçekleştirdi. 4-A, B, C, D Sınıfı Öğrencileri “Benim Gözümden Farkındalıklarım” adlı Sosyal Sorumluluk Porejelerini gerçekleştirdi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 4. Sınıf öğrencilerinin kendi çektikleri fotoğraflarla oluşturulan sergide öğrencilerimiz çeşitli gözlemlerini yansıttılar.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencilerinin çevrelerine duyarlı, yaşadıkları ortamı gözlemleyen, farklılıkların, farkındalıklarının bilincinde bireyler olarak çevrelerinde gözlemledikleri çarpık kentleşme, çöp yığınları vb. olumsuz faktörleri ve bunun yanında büyüklere saygı ve iyi insan olma durumunu kendi kameraları ve gözlemleriyle bizlere aktardılar.

Öğrencilerin çevresine karşı daha duyarlı bir birey olmalarını, bir soruna karşı gözlem yeteneği ve takip geliştirmelerini ve çevresindeki sorunları tespit etme yeteneği kazanmalarını amaçlayan bu projede çocuklarımız kendi gözlemlerinden farkındalıklarını bizlere sundular.

Okul meydanında sergilenen Öğrencilerimizin ‘gözünden’ dediğimiz sergimiz için tüm 4. Sınıf öğrencilerimizin gözlerinden oluşan bir platformda farkındalıklar üzerinden sevgi temasına değinildi. Çocuklarımızın farkındalıklarından oluşan sergimizin yanında, onların gözlemlerine paralel olarak slogan panoları ve sevgi panolarına yer verildi. ‘ Beni Sev ’ başlığıyla verilmiş olan kimi örnekler üzerinden serginin sonunda yer alan Ayna üzerindeki ‘ İşe Önce Kendini Sevmekle Başla ’ yazıyla sergi tamamlandı.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Gülsüm TÜRKMEN
Tarih
:
24 Mayıs 2018, Perşembe 11:37
Okunma
:
637 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları