Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 4-A, 4-B, 4-C Ve 4-D Sınıfı Öğrencileri Rahmi Koç Müzesi Gezisinde
4-A, 4-B, 4-C Ve 4-D Sınıfı Öğrencileri Rahmi Koç Müzesi Gezisinde 4-A, 4-B, 4-C Ve 4-D Sınıfı Öğrencileri Rahmi Koç Müzesi Gezisinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 4. Sınıf öğrencileri Bilim, Teknoloji ve Toplum Ünitesi Kazanımı için 28 Mart 2018 tarihlerinde Haliç’te bulunan Rahmi Koç Müzesi’ni gezdiler.

Müze’de süreli ve devamlı sergiler ışığında geçmişten günümüze ulaşım araçlarını, teknolojik ürünleri gören öğrencilerimiz, endüstrinin gelişimini çeşitli aletler ışığında hem takip edebildiler hem de ürünlerin nasıl çalıştığını ve mekanizmalarını kendileri çalıştırarak öğrendiler.

Öğrenciler çeşitli atölyeleri de ziyaret ederek, saatlerin nasıl yapıldığını, fabrikaların nasıl işlediğini, eski ulaşım araçlarının nasıl göründüğünü canlı olarak gözlemlediler. Keyifle geçen gezide derslerde gördükleri konuları da pekiştirme imkanı bulan öğrencilerimiz güzel anılarla müzeden ayrıldılar.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Gülsüm TÜRKMEN,Gülcan OKUR,Hande DEMİR
Tarih
:
29 Mart 2018, Perşembe 11:18
Okunma
:
855 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları