Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 3. Sınıf Öğrencileri Bilişim Teknolojileri Dersinde Oyun Hazırladılar
3. Sınıf Öğrencileri Bilişim Teknolojileri Dersinde Oyun Hazırladılar 3. Sınıf Öğrencileri Bilişim Teknolojileri Dersinde Oyun Hazırladılar
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 3. Sınıf Öğrencileri, Bilişim Teknolojileri Dersinde (Kodlama dersinde) Öğrendikleri Algoritma Oluşturma ile Kendilerine Oyun Hazırlayıp Oynadılar.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 3-C sınıfı Öğrencileri,  Bilişim Teknolojileri dersi ile hayal güçlerini birleştirip kurallarını kendilerinin belirledikleri oyunlar hazırladılar. Belirli bir algoritmik sistem oluşturarak kimi zor, kimi daha basit “Flappy Kod” oyunları yaptılar. Daha sonra Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Gülşah Sezavar eşliğinde oyunları sınıf arkadaşlarıyla beraber oynayarak algoritmalarını test ettiler. Gerekli yerlerde müdahale edip oyunlarını geliştirdiler.

 Kodlama dersi ile öğrencilerimiz, erken yaşta sistematik düşünme becerilerini kazanarak, farklı alanlarda da sorunlarla karşılaştıkları durumlarda, yaratıcı düşünme ve problem çözebilmeleri becerileri ile çözüm yolları bulacaklardır.


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Gülşah Sezavar, Merve Engin
Tarih
:
08 Nisan 2016, Cuma 10:34
Okunma
:
2.527 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları