Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 3-D Sınıfı Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’ne Bir Gezi Yaptı
3-D Sınıfı Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’ne Bir Gezi Yaptı 3-D Sınıfı Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’ne Bir Gezi Yaptı
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-D Sınıfı Astronomi Dersi kapsamında Avcılar Okyanus Kolejindeki Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’ne Bir Gezi Yaptı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-D sınıfı öğrencileri bu hafta Astronomi dersi kapsamında Avcılar kampüsündeki UBAM’nde astronomi hakkında uygulamalı bir gezi yaptılar.

İstanbul’un en kapsamlı Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi olan Okyanus UBAM, araştırmacılara, amatör gözlemcilere, tüm öğrenci, öğretmen, bilim insanı ve akademisyenlere kapılarını sonuna kadar açarak, bilime ve insanlığa büyük katkı sağlıyor. Hayatı boyunca uzay ile ilgili araştırmalarıyla birçok ödül almış Edwin Powell Hubble, astrobilimin gelişim sürecine damga vurmuş, bilim ve toplum adına borçlu olduğumuzu düşündüğümüz önemli bir bilim insanıdır. Hubble’ın adını geleceğe taşırken, bilime katkılarını da desteklemek amacıyla, İstanbul’un en kapsamlı gözlemevi olan UBAM’da, Edwin Powell Hubble ismiyle bilinen teleskop kullanılıyor.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Tuğba EREN
Tarih
:
15 Kasım 2017, Çarşamba 08:39
Okunma
:
994 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları