Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 2013'te Kötü Anılara Elveda
2013'te Kötü Anılara Elveda 2013'te Kötü Anılara Elveda
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir, Beylikdüzü ve Avcılar Okyanus Koleji İlkokul Kademesi öğrencileri, "İyiliklere Merhaba, Kötü Anılara Elveda" etkinliği ile 2013'te mutlu bir yıl dilediler.

Okyanus Koleji öğrencileri yeni yılı neşeyle karşıladılar...

Bahçeşehir Okyanus Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından 3 Ocak 2013 Perşembe günü İlkokul Kademesi öğrencileri ile "İyiliklere Merhaba, Kötü Anılara Elveda" etkinliği yapıldı.

Öğrenciler önce 2012 yılına ait iyi ve kötü anılarını birer kağıda yazdılar. 1. Sınıf öğrencileri ise bu anıları resmettiler.  Sonrasında öğrenciler kötü anılarını, okulun iç bahçesinde kurulan kağıt öğütme makinesine atıp öğüttüler. Kağıtlar makineye atıldıkça kötü anılar da uçup gitti...

İyi anılarını paylaştıkları kağıtları da panolarda sergilenmek üzere öğretmenlerine teslim eden öğrenciler, 2013 yılının mutlulukla geçmesi dileğiyle bu keyifli etkinliği sonlandırdılar.

Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkokul Kademesi öğrencileri de 4 Ocak 2013 Cuma günü yaptıkları "İyiliklere Merhaba, Kötü Anılara Elveda" etkinliği ile 2013'e umutlu bir başlangıç yaptılar.

Avcılar Okyanus Koleji İlkokul Kademesi öğrencileri de, 11 Ocak 2013 Cuma günü "Kötü Anıları Unutma" etkinliği yaptılar.

2012 yılında unutmak istedikleri anları 1. Sınıf öğrencileri resim yaparak, 2., 3. ve 4. Sınıf öğrencileri ise kağıtlara yazarak, beraberce yok ettiler.

 

 
 

Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
25 Ocak 2013, Cuma 13:16
Okunma
:
2.860 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları