Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 2. Kitap Günleri'nde Ünlü Konuklar
2. Kitap Günleri'nde Ünlü Konuklar 2. Kitap Günleri'nde Ünlü Konuklar
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
"2. Kitap Okuma Günleri" kapsamında Beylikdüzü Okyanus Koleji'ne konuk olan ünlü yazar Nurettin İğci ve çizgi film kahramanı Garfield öğrencilerle buluştu.

Okyanus Kolejleri Edebiyat Kulubü tarafından 24 Aralık 2012-25 Ocak 2013 tarihleri arasında bu yıl 2.'si düzenlenen "Kitap Okuma Günleri", Beylikdüzü Kampüsü'nde  devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında ünlü çocuk kitapları yazarı Nurettin İğci, 3 Ocak 2013 Perşembe günü Beylikdüzü Okyanus Koleji'ne konuk oldu.

Ünlü yazara büyük ilgi gösteren öğrenciler, kitaplarını imzalatmak için sıraya girdiler. 10.00-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinlikte sınıfları da ziyaret eden İğci, çocuklarla keyifli söyleşiler yaptı.

Öğrencilere günün ikinci güzel ve eğlenceli sürprizi ise ünlü çizgi film kahramanı Garfield oldu. Garfield'i okulda gören öğrenciler, onunla resim çektirmek için yarıştılar.

Kitap Okuma Günleri'nde 1 ay öncesinden kendilerine verilen kumbaralarda biriktirdikleri paralarla istedikleri kitapları almanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, kitaplarla olan dostluklarını pekiştirdiler.

 

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
04 Ocak 2013, Cuma 14:19
Okunma
:
3.819 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları