Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 2/A 2/B 2/C ve 2/D Sınıfı Öğrencileri Yaz Düşün Araştır Kitabı Yazarı ile Buluştu
2/A 2/B 2/C ve 2/D Sınıfı Öğrencileri Yaz Düşün Araştır Kitabı Yazarı ile Buluştu 2/A 2/B 2/C ve 2/D Sınıfı Öğrencileri Yaz Düşün Araştır Kitabı Yazarı ile Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus koleji 2. sınıf öğrencileri yıl içerisinde kullandıkları yaz düşün araştır kitabının yazarı olan Ezgi Berk ile bir araya gelerek önce kitap hakkında söyleşi yaptı.

Bahçeşehir Okyanus koleji 2. sınıf öğrencileri yıl içerisinde kullandıkları yaz düşün araştır kitabının yazarı olan Ezgi Berk ile bir araya gelerek önce kitap hakkında söyleşi yaptı. Sonra Dünya çocuk hakları haftası kapsamında çocuklarla haklarımı biliyorum etkinliğini gerçekleştirdi.

Etkinlikte öğrenciler grup arkadaşlarıyla birlikte gazete kağıtlarındanda faydalanarak çocuk haklarına karşı farkındalık oluşturdular. Öğrenciler etkinlik sonunda yaptığı çalışmaları arkadaşlarına sundular. Yazarımız Ezgi Berk e okula gelerek bu güzel etkinliği yaptığı için öğrencilerimiz teşekkürlerini çiçekleriyle takdim ettiler.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Bilgenur ÇiZMECİOĞLU,Yeliz ARSLAN,Melek BÜLTE,Nermin ÇON
Tarih
:
17 Kasım 2017, Cuma 10:45
Okunma
:
918 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları