Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 1-D, 2-E ve 2-F Sınıfları “Florya Atatürk Deniz Köşkü” Gezisinde
1-D, 2-E ve 2-F Sınıfları “Florya Atatürk Deniz Köşkü” Gezisinde 1-D, 2-E ve 2-F Sınıfları “Florya Atatürk Deniz Köşkü” Gezisinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-D, 2-E ve 2-F sınıfı öğrencileri 3 Kasım tarihinde Hayat Bilgisi dersi kapsamında Florya Atatürk Deniz Köşkü’ ne geziye gittiler.

Hayat Bilgisi dersinde Atatürk’ün hayatı konusunu daha iyi kavrayabilmeleri adına, öğrencilere Atatürk’ün kullandığı eşyaları görebilecekleri bir gezi düzenlendi.

Bu gezide öğrenciler Atatürk’ün yattığı yatağı, kullandığı çatal, bıçak ve kaşığı, yemek tabaklarını, kıyafetlerini, sandalını, görüşmeler yaparken kullandığı koltukları ve bunlar gibi pek çok eşyasını yakından görme fırsatı elde ettiler.

Atatürk’ün hayatını öğrenirken görsel olarak bu materyallerle karşılaşmaları da onlar için konunun daha ilgici çekici ve bilgilerin akılda kalıcı olmasını sağladı.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Gülşah ÖZER,Emine GEZER
Tarih
:
06 Kasım 2017, Pazartesi 10:37
Okunma
:
1.134 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları