Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Güzel Sanatlar Lisesi | Haber | Okyanuslu Öğrenciler, Arkeoloji Müzesi'nde Çizim Yaptı
Okyanuslu Öğrenciler, Arkeoloji Müzesi'nde Çizim Yaptı Okyanuslu Öğrenciler, Arkeoloji Müzesi'nde Çizim Yaptı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencileri, İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde uzman öğretmen kadrosu eşliğinde çizim çalışması yaptılar.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü 9, 10, 11 ve 12. Sınıf öğrencileri, sanatsal gelişimlerini sağlayacak olan çizim-desen çalışmalarını farklı bir mekana taşıdılar.

20 Nisan 2012 Cuma günü İstanbul Arkeoloji Müzesi'ne giden Okyanuslu öğrenciler, müzenin bahçesindeki tarihi eser ve heykellere bakarak, uzman öğretmen kadrosu eşliğinde çizim çalışması yaptılar.

"İlk Türk Müzesi" olan İstanbul Arkeoloji Müzesi, dünyada müze olarak inşa edilmiş az sayıdaki müze binası arasında yer almasıyla da büyük önem ve ayrıcalığa sahip bulunuyor. Ünlü ressam ve müzeci Osman Hamdi Bey tarafından Müze-i Hümayun (İmparatorluk Müzesi) olarak kurulan İstanbul Arkeoloji Müzesi, 13 Haziran 1891'de ziyarete açıldı. Çeşitli kültürlere ait 1 milyonu aşkın eserin sergilendiği müze, bugün de dünyanın en büyük müzeleri arasında yer alıyor.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
23 Nisan 2012, Pazartesi 13:58
Okunma
:
3.532 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları