Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Güzel Sanatlar Lisesi | Haber | Okyanus Koleji Öğretmen Ve Öğrencilerinden Karma Resim Sergisi
Okyanus Koleji Öğretmen Ve Öğrencilerinden Karma Resim Sergisi Okyanus Koleji Öğretmen Ve Öğrencilerinden Karma Resim Sergisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri’nde çalışan Görsel Sanatlar ve Yetenek öğretmenleri ile Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi Resim bölümü öğrencilerinin karma resim çalışmaları “24 Kasım Öğretmenler Günü Resim Sergisi"nde sergiledi.

Okyanus Kolejleri’nde çalışan Görsel Sanatlar ve Yetenek öğretmenleri ile  Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi Resim bölümü öğrencilerinin karma resim çalışmaları “24 Kasım Öğretmenler Günü Resim Sergisi"nde sergiledi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen resim sergisinde; karakalem, pastel, yağlı boya gibi birçok farklı teknikte yapılmış olan öğretmen ve öğrencilere ait 60’tan fazla eser yer aldı. Eserler, 23-25 Kasım 2015  tarihleri arasında  Haramidere Torium Alışveriş Merkezi'nde sergilendi.

Büyük ilgi gören sergi için Okyanus Kolejleri Güzel Sanatlar Lisesi Resim Ana Bölüm Başkanı Zerrin Şen, “Bu sergideki amacımız, öğretmenlerin öğretmen kimlikleriyle değil, sanatçı kimlikleriyle verdiği eserleri izleyenlerin beğenisine sunmak ve sanat alanındaki yetkinliğini ve başarısını göstermek." dedi.

Zerrin Şen, "Ayrıca yetenek Merkezli eğitim modelini uygulayan Okyanus Kolejleri Güzel Sanatlar Lisesi’nde yetişen öğrencilerimiz, keşfedilmiş yetenekleriyle burada aldıkları eğitimi de birleştirerek bu eserleri ortaya çıkardılar. Bunun sonucu ortaya çıkan bu güzel sergiye emek veren ve katılan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim." dedi.


Haber
:
Zerrin ŞEN
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
09 Aralık 2015, Çarşamba 16:25
Okunma
:
3.987 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları