Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Güzel Sanatlar Lisesi | Haber | Öğrencilerimiz ve Öğretmenleri 7 Kasım Salı Günü 27. İstanbul Sanat Fuarını Ziyaret Ettiler
Öğrencilerimiz ve Öğretmenleri 7 Kasım Salı Günü 27. İstanbul Sanat Fuarını Ziyaret Ettiler Öğrencilerimiz ve Öğretmenleri 7 Kasım Salı Günü 27. İstanbul Sanat Fuarını Ziyaret Ettiler
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Güzel Sanatlar Lisesi

27. İstanbul Sanat Fuarı

"Sanat dönüştürür"

Bu yıl 27. kez kapılarını açan ARTİST / İstanbul Sanat Fuarı, 7 no’lu ana salonunda pek çok galeriye, 8 no’lu salonunda bağımsız genç sanatçılara ve ÜTOPYA ana teması kapsamında değerli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. ARTİST 2017, sergiler, konserler, performanslar, tartışmalar, atölyeler, gösterimler ve yayınlarla, ütopyaları keşfe çıkıyor.

27. İstanbul Sanat Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde düzenlenen 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. 

ARTİST 2017, hafta sonu 11.00-20.00, hafta içi ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor; 12 Kasım Pazar günü ise saat 19.00’da sona eriyor.
 


Haber
:
Serap Tarhan
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Gözde Kalkan
Tarih
:
14 Kasım 2017, Salı 11:14
Okunma
:
924 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları