Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Güzel Sanatlar Lisesi | Haber | Eğitici ve Eğlenceli Atölye Çalışmaları
Eğitici ve Eğlenceli Atölye Çalışmaları Eğitici ve Eğlenceli Atölye Çalışmaları
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Sancaktepe Kampüsü tarafından, Kurtköy'de bulunan Aydos Life Club Spor Kompleksi'nde çocuklar için haftada 2 saat atölye çalışmaları düzenleniyor.

Sancaktepe Kampüsü'nü 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'nda hizmete açmaya hazırlanan Okyanus Kolejleri, yaz döneminde de eğitimde çocukların hizmetinde olmaya devam ediyor.

Okyanus Kolejleri Sancaktepe Kampüsü tarafından Kurtköy'de bulunan Aydos Life Club Spor Kompleksi'nde eğitim gören 3-14 yaş arasındaki çocuklar için haftada 2 saat atölye çalışmaları düzenleniyor.

19 Haziran 2012 Salı günü 7-14 yaş arasındaki çocuklara seramik boyama çalışması yaptırılırken, 21 Haziran 2012 Perşembe günü de el işi kağıtları ile resim kağıdı süslemesi etkinliği gerçekleştirildi.

Yine 19 Haziran 2012 Salı günü 3-6 yaş arasındaki çocuklarla resim etkinliği, 21 Haziran 2012 Perşembe günü ise oyun hamurlarından çiçek yapımı çalışması yapıldı.

15 Eylül 2012 tarihine kadar her hafta Salı ve Perşembe günleri birer saat verilecek eğitimlerde çocuklara eğitici ve eğlenceli çalışmalar yaptırılacak.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
25 Haziran 2012, Pazartesi 09:19
Okunma
:
3.333 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları