Okyanus Kolejleri'nde öğle yemeklerinde, Anadolu mutfağının lezzetlerini içeren "Yöresel Yemek Günleri" düzenlenmeye devam ediyor...
Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, 7 Mart Cuma günü İnci Hazır Yemek tarafından öğle yemeğinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine özel yemekler sunuldu.
İnci Hazır Yemek personeli, yöresel yemekleri yöresel kıyafetler eşliğinde ikram ettiler.
Zengin menüde; pirpim çorba, bulgurlu mercimek çorba, sade pilav, Harput Köfte, et döner, Adana, ciğer şiş, bulgur pilavı, lahmacun, çökelek salatası, çiğ köfte, kısır, çoban salata, içli köfte, burma kadayıf, baklava, sarı burma tatlısı yer aldı.
Yemeğin ardından Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin ezgileri eşliğinde halay çekilerek, bu güzel etkinlik son buldu.
Haber | Melike Öztürk | |
Editör | Melike Öztürk | |
Tarih | 11 Mart 2014, Salı 13:07 | |
Okunma | 5.738 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?