Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Güzel Sanatlar Lisesi | Haber | Burhan Özer İle Atölye Çalışması
Burhan Özer İle Atölye Çalışması Burhan Özer İle Atölye Çalışması
  • Paylaş
Okyanus Koleji Bahçeşehir Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencileri, usta ressam Burhan Özer'le buluştu.

Başarılı sanatçı Burhan Özer, 29 Aralık 2011 Perşembe günü Okyanus Koleji Bahçeşehir Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencileri için canlı performans sergiledi.

Usta ressam ile uygulamalı atölye dersi işleme şansını yakalayan öğrenciler, örnek aldıkları sanatçıya merak ettikleri soruları yönelttiler. Resim yapmanın püf noktalarına değinen Özer, öğrencilerin sorularını da içtenlikle cevaplayarak deneyimlerini onlarla paylaştı.

Yaklaşık iki saat, müzik eşliğinde eğlenceli ve verimli geçen workshop çalışmasında sanatçı, suluboya tekniğini kullanarak, öğrencilerin büyük beğenisini toplayan bir çalışma yaptı.

Keyifle gerçekleştirilen dersin sonunda Burhan Özer, Okyanus Anı Defteri'ne de şu düşüncelerini aktardı; "Başarı, güçlü insanlara gülümser, zavallıların üzerine çullanır… Ve biliriz ki; gölgede kalanın gölgesi olmaz… Okyanus Okulları hep ışıkta olmuştur ve etkinlikleri, mücadelesiyle hep örnek olmuştur. Okyanus Okulları ve idaricilerini kutluyorum ve başarılarının devamlı olacağına inancım tamdır. Ayrıca Bahçeşehir Okyanus Okulu'nun en önemli özelliklerinden birisi de Güzel Sanatlar Lisesi'ni bünyesinde barındırmasıdır."


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
30 Aralık 2011, Cuma 14:37
Okunma
:
2.807 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları