Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Güzel Sanatlar Lisesi | Haber | Bahçeşehir Okyanus Lise Kademesi Meclis Başkanını Seçti
Bahçeşehir Okyanus Lise Kademesi Meclis Başkanını Seçti Bahçeşehir Okyanus Lise Kademesi Meclis Başkanını Seçti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
3 Ekim 2016 tarihinde Bahçeşehir Okyanus Koleji Lise Kademesi Meclis Başkanlığı Seçimini Gerçekleştirdi

Milli Eğitim Bakanlığınca öğrencilerde demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması; katılımcı olabilme iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme” becerilerinin kazandırılması amacıyla Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi yürütülmektedir.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Lise kademesi 26 Eylül 2016 ile 30 Eylül 2016 tarihleri arasında seçilen Sınıf Temsilcileri tanıtımlarına başladılar. Tanıtım haftasının ardından ‘Demokrasi Eğitimi Okul Meclisleri Seçimi’  3 Ekim 2016 tarihinde Okul Müdürümüz Hikmet Burak, Müdür Yardımcılarımız Serap Tarhan ve Duygu güner ve PDR bölümümüzden Ece Petek, Samet Duran ve Özge Şen hocalarımızın eşliğinde öğrencilerimizden oluşan seçim kurulu ve sandık kurulu tarafından yürütüldü. Oy çoğunluğunun sağlanmasıyla meclis başkanı 11/A sınıfından Cengizhan Parmaksız olurken Başkan Yardımcısı 10/A sınıfından Aris Özçelik oldu.


Haber
:
Samet Duran
Editör
:
Fırat TOMBUL
Fotoğraf
:
samet duran
Tarih
:
11 Ekim 2016, Salı 10:19
Okunma
:
2.419 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları