Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Güzel Sanatlar Lisesi | Haber | Bahçeşehir Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile "İletişim Etkinliği" Çalışması
Bahçeşehir Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile "İletişim Etkinliği" Çalışması Bahçeşehir Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile "İletişim Etkinliği" Çalışması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, rehber öğretmen Ece Petek eşliğinde arkadaşlık ilişkileri ve iletişim güçlendirme çalışması olan "Kör İletişim" etkinliğini uyguladılar.

Bahçeşehir Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileriyle, iletişimlerini güçlendirmek ve sınıf kültürü oluşturmak amacıyla "kör iletişim etkinliği" uygulandı.

Birbirlerine sırtı dönük iki öğrencinin yüzyüze olmadan iletişim kurmaya çalışmaları ve bu noktada yaşanan aksaklıkların gerçek hayattaki iletişimle bağ kurularak gözler önüne serildiği etkinlikte, öğrenciler yüzyüze iletişimin ve kişisel bakış açıların farklılığı konusunda deneyim kazandılar.

Rehber öğretmen Ece Petek ve danışman öğretmen Gözde Kalkan eşliğinde uygulanan etkinlik öğrencilere, bakış açılarını değiştirebilme özelliği sağlama yönünde yardımcı oldu.

 


Haber
:
Serhat Ünsal
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ECE PETEK
Tarih
:
17 Şubat 2016, Çarşamba 22:08
Okunma
:
1.749 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları