Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Güzel Sanatlar Lisesi | Haber | Bahçeşehir Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü Öğrencilerinden Haliç’e Ziyaret
Bahçeşehir Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü Öğrencilerinden Haliç’e Ziyaret Bahçeşehir Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü Öğrencilerinden Haliç’e Ziyaret
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrenci ve öğretmenleri 20 Ekim 2014 Pazartesi günü Haliç Üniversitesi Konservatuar bölümünü ziyaret etti.

 Gezide öğrenciler, konservatuarda derslerin nasıl yapıldığı, fiziki koşullarının nasıl olduğu, eğitimlerinin sonunda hangi hedeflere ulaştıkları konularında bilgi sahibi oldular.

Haliç Üniversitesi Konservatuar Müdürü Nilgün Onat’ın okulu tanıtmasının ardından, derslere katılan öğrenciler, sahne sanatları yönetmeni ve opera sanatçısı Recep Ayyılmaz’ın sahne dersine, Yrd. Doç. Naci Madanoğlu’nun solfej eğitimi dersine ve Serghei Gavrilov’un korrepetisyon dersine  katılıp aktif olarak ders yaptılar. Daha sonra Klasik Türk Müziği duayenlerinden Prof. Dr. Alaettin Yavaşça ile bir söyleşiye katılan öğrenciler, Alaettin Yavaşça’nın fikir ve tecrübelerini dinlediler.


Haber
:
Serhat Ünsal
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
MUSTAFA ÇAKAL
Tarih
:
27 Ekim 2014, Pazartesi 15:39
Okunma
:
1.879 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları