Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Güzel Sanatlar Lisesi | Haber | 5. Geleneksel GSSL Yılsonu Sergisi
5. Geleneksel GSSL Yılsonu Sergisi 5. Geleneksel GSSL Yılsonu Sergisi
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Resim Bölümü öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı çalışmalar ve özel tasarım elbiseler, Okyanus Sanat Galerisi'nde sergilenmeye başlandı.

Okyanus'un genç ressamları hünerlerini sergiledi...

Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi (GSSL) Resim Bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan 5. Geleneksel Yılsonu Resim Sergisi, 1 Haziran 2013 Cumartesi günü Okyanus Sanat Galerisi'nde açıldı.

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'nda yapılan çalışmaların yer aldığı serginin açılışını Bahçeşehir Okyanus Koleji Okul Müdürü Erdem Üzam yaptı.

Sergide öğrencilerin yıl içerisinde yapmış olduğu resim ve heykel çalışmalarının yanı sıra, "Yeniden Yarat" konseptine uygun özel olarak tasarlamış oldukları elbiseler de sergilendi.

Çok sayıda çalışmanın yer aldığı sergi büyük ilgi görürken, birbirinden ilginç ve güzel tasarımları hazırlayan öğrencilere plaket takdim edildi.

Art Boya Ltd. Şti. Eğitim ve Pazar geliştirme müdürü Sayın Neşe KÖYMEN'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Bir hafta boyunca Bahçeşehir Okyanus Sanat Galerisi'nde ziyaretçilere açık olacak sergiye emek veren tüm öğrenci ve GSSL Resim Bölümü öğretmenlerini tebrik ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
03 Haziran 2013, Pazartesi 15:13
Okunma
:
2.168 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Erdem Üzam / 04 Haziran 2013, Salı 08:36
Çalışmalarından ve ortaya çıkardıkları güzel ürünlerden, kendi ruhlarındaki inceliği ve estetik güzelliği objelere yansıtarak ortaya güzel eserler çıkmasını sağlayan öğrencilerimizi ve onlara yön gösteren öğretmenlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları