Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Fen Lisesi | Haber | Okyanuslular, "3. Model BM Türkiye Konferansı"na Hazırlanıyor
Okyanuslular, "3. Model BM Türkiye Konferansı"na Hazırlanıyor Okyanuslular, "3. Model BM Türkiye Konferansı"na Hazırlanıyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bu yıl 3.'sü düzenlenecek "Model Birleşmiş Milletler Türkiye Konferansı"na katılacak olan Bahçeşehir Okyanus Koleji lise öğrencileri, hazırlık toplantılarına başladılar.

Bahçeşehir Okyanus Koleji lise öğrencileri, bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan "Model Birleşmiş Milletler Türkiye Konferansı"na katılacaklar.

Eylül ayında Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek konferans için 20 Mart 2014 Perşembe günü Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde hazırlık toplantısı yapıldı.

6 Öğrenci Seçildi

Lise Kademesi'nden seçilen 6 öğrenci (Furkan Taşdelen 10-A, Berna Armağan 11-G, Çağla Şeyma Ay 10 Fen-A, Ezgi Bakırtaş 10 Fen-A, Zeynep Göktuna 9-A ve Ahmet Akın Doğan 11-D) ve 1 yedek öğrenci (Polat Berkay Bozkurt 10-D) bir araya geldi.

Öğrencilere bu süreçte rehberlik edecek olan Rehber Öğretmen Ece Salman Petek, Lise Akademik Bölüm Başkanı Ömer Açıkyürek, PDR Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik ve Eğitim Koordinatörü Ali Gündoğdu da toplantıya katılarak bilgi paylaşımında bulundular.

Mozambik Delegesi Olacaklar

Bahçeşehir Okyanus Koleji öğrencileri, her okula farklı bir ülkenin verildiği konferansta Mozambik ülkesi delegeleri olarak konuşacaklar.

Bu süreçte delegasyon seçimleri ve araştırma çalışmalarına hızla başlayan öğrenciler, toplantılarına devam edecekler.

Konferansla ilgili olarak öğrencilere ve danışmanlara soru ve görüşleriniz için okyanusmun@okyanuskoleji.k12.tr adresine mail atabilirsiniz.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
27 Mart 2014, Perşembe 11:19
Okunma
:
2.760 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları