Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Fen Lisesi | Haber | Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yemekleri ile Lezzet Günü
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yemekleri ile Lezzet Günü Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yemekleri ile Lezzet Günü
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine ait özel yemekler sunuldu.

Okyanus Kolejleri'nde öğle yemeklerinde, Anadolu mutfağının lezzetlerini içeren "Yöresel Yemek Günleri" düzenlenmeye devam ediyor...

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, 7 Mart Cuma günü İnci Hazır Yemek tarafından öğle yemeğinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine özel yemekler sunuldu.

İnci Hazır Yemek personeli, yöresel yemekleri yöresel kıyafetler eşliğinde ikram ettiler.

Zengin menüde; pirpim çorba, bulgurlu mercimek çorba, sade pilav, Harput Köfte, et döner, Adana, ciğer şiş, bulgur pilavı, lahmacun, çökelek salatası, çiğ köfte, kısır, çoban salata, içli köfte, burma kadayıf, baklava, sarı burma tatlısı yer aldı.

Yemeğin ardından Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin ezgileri eşliğinde halay çekilerek, bu güzel etkinlik son buldu.


Haber
:
Melike Öztürk
Editör
:
Melike Öztürk
Tarih
:
11 Mart 2014, Salı 13:07
Okunma
:
5.729 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları