Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Fen Lisesi | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde "Ebeveyn Tutumları" Semineri Düzenleniyor
Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde "Ebeveyn Tutumları" Semineri Düzenleniyor Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde "Ebeveyn Tutumları" Semineri Düzenleniyor
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri ortaokul kademesi PDR Bölümü ilkokul, ortaokul ve lise velilerine yönelik ebeveyn davranışları konulu bir seminer düzenliyor.

Uzman psikolog Gülşah Cümbüş 5 Mart 2016 Cumartesi güni saat 13.00-14.00 arası Bahçeşehir Okyanus Koleji konferans salonunda "Ebeveyn Tutumları" konulu bir seminer verecek. Seminerde çocukların ve ergenlikteki gençlerin psikolojik, sosoyal ve akademik gelişimi için ebeveyn tutumunun önemi hakkında önemli bilgiler verilecek. 

Gülşah Cümbüş, "Bireyin karakterinin oluşumasında, ahlaki gelişiminde ebeveynin tutumlarının yeri büyüktür. Bu seminerde sorumluluklarının bilincinde olan daha mutlu bir çocuk nasıl yetiştiririm, mutlu huzurlu bir aile ortamı için nasıl davranmalıyım sorularının cevapları yer alacak." dedi. 

Tüm ilkokul, ortaokul ve lise velilerimiz seminerimize davetlidir.  


Haber
:
Menşur ÜNSAL
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
29 Şubat 2016, Pazartesi 11:45
Okunma
:
4.034 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları