Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Fen Lisesi | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Lisesi'nde "Geleceğin İnsanı ve Üniversiteler" Semineri
Bahçeşehir Okyanus Koleji Lisesi'nde "Geleceğin İnsanı ve Üniversiteler" Semineri Bahçeşehir Okyanus Koleji Lisesi'nde "Geleceğin İnsanı ve Üniversiteler" Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Lise öğrencileri için Pdr birimi tarafından organize edilen "Geleceğin İnsanı ve Üniversiteler" seminerine Bahçeşehir Üniversitesi rektör danışmanı Turgay Polat katıldı.

16 Şubat Salı günü Bahçeşehir Okyanus Koleji 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlenen seminere Bahçeşehir Üniversitesi rektör danışmanı ve eğitim uzmanı Turgay Polat katıldı.

Turgay Polat, öğrencilere yeni düzende üniversiteye giriş sisteminin, dünya şartlarında kaliteli eğitimin ve kariyer basamaklarının neler olduğunu anlattı ve dünya standartlarında başarı elde etmiş bireylerin attıkları adımlardan bahsederek yaşam öykülerinden örnekler verdi. Lise yaşamının sonrasındaki yüksek öğrenime geçişle kariyer haritalarının belirlenmesinin ve kişisel gelişimin önemine değindi.

Daha sonra Pdr birimi tarafından organize edilen seminer, sorular cevaplandırılması ve teşekkür plaketinin takdimiyle sona erdi.


Haber
:
Serhat Ünsal
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Samet Duran, Ece Petek
Tarih
:
17 Şubat 2016, Çarşamba 22:18
Okunma
:
2.175 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları