Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Fen Lisesi | Haber | Bahçeşehir Okyanus Down Sendromlu Misafirlerini Ağırladı
Bahçeşehir Okyanus Down Sendromlu Misafirlerini Ağırladı Bahçeşehir Okyanus Down Sendromlu Misafirlerini Ağırladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 02 Aralık 2014 tarihinde down sendromlu gençlerle tiyatro ve kermes etkinliği gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresi’nin Kasım ayında "Hayattaki Farklılıkların Farkında Olma" projesi ile ziyaret ettikleri Down Cafe' sakinlikleri davet üzerine Bahçeşehir Okyanus Koleji’ni ziyaret etti. Etkinlikler, Bahçeşehir Okyanus Koleji içi bahçede kurulan kermes ile başladı. Down Cafe çalışanlarının ve velilerinin kendi el emekleriyle hazırladığı kermeste sergilenen ürünler, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Daha sonra Bahçeşehir Okyanus’un misafirleri okul yemekhanesinde öğrencilerle beraber öğle yemeği yediler ve yapacakları tiyatronun hazırlıklarına başladılar.

Down Cafe Sakinleri Sahnede!

Down sendromlu gençlerin sergilediği tiyatro konferans salonunu dolduran Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri tarafından uzun süre alkış aldı. Oldukça eğlenen öğrenciler aynı zamanda duygulu anlar yaşadılar. Tiyatro sonunda çoğu öğrenci ‘Abileri ve Ablaları’nın yanına gelerek tek tek teşekkür ettiler.

 Tiyatrodan sonra down sendromlu gençler ve velileriyle Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokul Müdürü Mustafa Onur Aktaş ve Müdür Yardımcısı Nurhan Baldiş misafirler ile sohbet ederek velilere bu imkanı bize oluşturdukları için teşekkür etti. 


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
09 Aralık 2014, Salı 10:17
Okunma
:
2.980 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları