Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Vurmalı Çalgılar Ustası Avcılar'da
Vurmalı Çalgılar Ustası Avcılar'da Vurmalı Çalgılar Ustası Avcılar'da
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ünlü vurmalı çalgılar ustası Okay Temiz, Yetenek-Kulüp Dersleri etkinlikleri kapsamında Avcılar Okyanus Koleji öğrencileri ile buluştu.

Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde uygulanan Yetenek ve Kulüp Dersleri Etkinlikleri için usta isimler, öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Vurmalı çalgılar ustası Okay Temiz, Avcılar Okyanus Koleji 2, 3, 4, 5 ,6, 7, 8  ve 9. Sınıf Vurmalı Çalgılar Kulübü öğrencileri için ders verdi.

8 Aralık 2011 Perşembe Günü gerçekleşen derste usta sanatçı, öğrencileri ile beraber çaldı ve onlara mini gösteri de yaptı. Deneyimlerini öğrencileri ile paylaşan Temiz, ellerindeki çalgıların çok değerli olduğunu ve Hindistan'da çok yaygın kullanıldığından bahsetti.

Program sonrası öğrencilerin, kendisi için yaptıkları ebru çalışmasını alan vurmalı çalgılar ustası, hediyesini çok beğendiğini ve mutlu olduğunu dile getirdi.

Saat:13:00 ile 14:00 arası soru – cevap ve bol müzik eşliğinde öğrencilerle keyifli bir ders işleyen Temiz, "Ritmi çok dengeli, heyecanlı tutan, pırıl pırıl çocuklardan kurulu bir yaş grubu, bana sürpriz oldu..." diyerek bu düşüncelerini Okyanus Anı Defteri'ne yazdı.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
08 Aralık 2011, Perşembe 16:00
Okunma
:
7.001 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları