Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Sokak Oyunları Etkinliği
Sokak Oyunları Etkinliği Sokak Oyunları Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde, günümüz çocuklarının bilmediği sokak oyunlarından mahrum kalmamaları için "Sokak Oyunları Etkinlikleri" düzenleniyor.

Günümüzde gerek site yaşantısı, gerek ileri teknolojinin olumsuz bir getirisi olarak, çocuklar sokak oyunlarından yoksun olarak yetişiyorlar.

Büyüklerin, oynayarak büyüdüğü sokak oyunlarını öğrencilere öğretmek ve onları bu oyunlardan mahrum bırakmamak amacıyla Okyanus Koleji Bahçeşehir Kampüsü’nde her hafta etkinlik derslerinin bir bölümü sokak oyunlarına ayırıyor. Öğrenciler, öğrendikleri bu oyunları okulun iç ve dış alanlarında oynama fırsatı elde ediyorlar.

Bahçeşehir Kampüsü 1., 2. ve 3. sınıf öğrencileri için, etkinlik dersi kapsamında 4-17-18 Kasım 2011 tarihlerinde "Sokak Oyunları Etkinliği" düzenlendi. Öğretmenleriyle beraber hem okul içinde hem dış bahçede birbirinden eğlenceli oyunlar oynayan öğrenciler, etkinlik boyunca oldukça keyifli vakit geçirdiler ve bol bol enerji depoladılar.

Sosyalleşmelerine ve arkadaşlık ilişkilerini alternatif ortamlarda da geliştirmelerine yardımcı olan bu oyunlar sayesinde öğrenciler, oynayarak ve eğlenerek derslerine daha kolay motive oluyorlar.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
23 Kasım 2011, Çarşamba 15:49
Okunma
:
7.478 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları