Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Sait Gürsoy'dan Velilere Seminer
Sait Gürsoy'dan Velilere Seminer Sait Gürsoy'dan Velilere Seminer
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji 6 ve 7. sınıf velileri, başarılı eğitim yazarı Sait Gürsoy ile buluştu.

Sabah Gazetesi eğitim yazarı ve CNN Türk "Başarıya Doğru" Programı'nın ünlü yapımcı ve sunucusu Sait Gürsoy, 17 Aralık 2011 Cumartesi günü Okyanus Koleji Velileri için bir seminer verdi.

Avcılar Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminere 6 ve 7. sınıf öğrenci velileri katıldı. Saat: 13:15 ‘te başlayan seminerde Sait Gürsoy, ergenlik döneminde anne-baba ilişkileri, öğrenciye tutum ve yaklaşım, 8.sınıfa geçişte 6 ve 7.sınıfın en önemli temel olduğu konularına değindi. Lise döneminde doğru kararlar verebilmek için eğitimde atılacak en önemli adımlardan bahseden Gürsoy, sınava hazırlık ve sınavda başarı için motivasyonun önemini de vurguladı.

Gürsoy; "İlkeli, ciddi ve güvenilen bir eğitim kurumu Okyanus Kolejleri. Ben bu konferansta, SBS konusuna ne kadar ciddi baktıklarını gördüm. Daha da önemlisi velilerinin güvenlerini. Kısacası böyle bir eğitim kurumunun havasını teneffüs etmek, benim için ayrıcalık. Bunu bana yaşattıkları için, Okyanus Ailesi'ne teşekkür eder, saygılarımı sunarım." diyerek görüşlerini Okyanus Anı Defteri'ne yazdı.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
19 Aralık 2011, Pazartesi 09:43
Okunma
:
9.270 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları