Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Sait Gürsoy'dan Motivasyon Semineri
Sait Gürsoy'dan Motivasyon Semineri Sait Gürsoy'dan Motivasyon Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ünlü eğitim yazarı ve sunucu Sait Gürsoy, "Başarı ve Motivasyon Semineri"nde Okyanus Kolejleri'nin tüm 8. Sınıf velileriyle bir araya geldi.

Sabah Gazetesi eğitim yazarı ve CNN Türk "Başarıya Doğru" Programı'nın ünlü yapımcı ve sunucusu Sait Gürsoy, 24 Aralık Cumartesi günü, Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde bütün Okyanus Kolejleri 8.sınıf velilerine yönelik "Başarı Motivasyon Semineri" verdi.

Sevilen yazar, öğrencilere nasıl yaklaşılması gerektiğiyle ve Anne-Baba, Çocuk iletişimiyle alakalı konularda önemli tiyolar vererek velileri bilgilendirdi.

Beylikdüzü Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminere tüm 8. sınıf öğrenci velileri katıldı. Saat: 13:15'te başlayan seminerde Sait Gürsoy, ergenlik döneminde anne-baba ilişkileri, öğrenciye tutum ve yaklaşım gibi konularına değindi. Lise döneminde doğru kararlar verebilmek için eğitimde atılacak en önemli adımlardan bahseden Gürsoy, sınava hazırlık ve sınavda başarı için motivasyonun önemini de vurguladı.

Gürsoy, "Beylikdüzü Okyanus Koleji, bence eğitimin odağı. Her şey mükemmel. Yöneticisi, öğretmeni, öğrencisi ve velisi el ele. Başarıda beraberlik çok önemli. Eğitimde bilimin yanında manevi değerler artıyı çoğaltır. Bunu da gördüm. Kısacası ilkeli, güvenilir ve iddialı bir eğitim kurumu denilince aklımıza Okyanus gelmeli…" diyerek görüşlerini Okyanus Anı Defteri'ne yazdı.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
26 Aralık 2011, Pazartesi 12:27
Okunma
:
5.234 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları