Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus'un İngilizce Şampiyonları
Okyanus'un İngilizce Şampiyonları Okyanus'un İngilizce Şampiyonları
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri kampüslerinde düzenlenen İngilizce Bilgi Yarışmaları'nda "Şampiyonlar" belli oldu.

Okyanus Kolejleri'nde İngilizce Zümreleri tarafından düzenlenen, eğlenceli ve öğretici "Bilgi Yarışmaları" devam ediyor.

Quiz Show

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde 21 Şubat 2012 Salı günü, 10. ve 11. sınıflar arası "Quiz Show" Yarışması yapıldı.

Çekişmeli geçen yarışma sonrası Birinci olan A Grubu öğrencileri (Selma Erek, Sercem Taner ve Ezgi Tomruk) sertifika ve ödüllerini Beylikdüzü Lise İngilizce Zümre Başkanı Sedef Akkiriş'ten aldı. Ayrıca 10. sınıf öğrencisi Seyfettin Vardar, gitarı eşliğinde söylediği şarkılarla izleyen öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

Crossword

22 Şubat 2012 Çarşamba günü ise Okyanus Koleji Bahçeşehir Kampüsü'nde "Crossword" (İngilizce Bulmaca) Şenliği yapıldı.

Şubat ayı etkinlik saati ürünü olarak tasarlanan büyük "İngilizce Bulmaca Şenliği", 9. ve 10. sınıfların katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik boyunca, sunuculuk görevini üstlenen Alpcan Tezol ve Berru Toğaç etkili İngilizce sunumlarıyla şenliğe renk kattılar.

Şenlik sürecinde öğrenciler, sorulan İngilizce soruların cevaplarını bulmaca üzerinde bulmaya çalıştılar.

Guess What

23 Şubat 2012 Perşembe günü yine Bahçeşehir Okyanus Koleji’nde 2. sınıflar arasında yapılan "Guess What" Yarışması'nda minikler, sene içinde öğrendikleri kelimelerin resimlerini görerek tahmin etmeye çalıştılar.

Yarışmada toplam 3 gruptan oluşan 15 öğrenci mücadele etti ve kazanan öğrenciler, Okyanus Puanı ile ödüllendirildi.

Guess What

29 Şubat 2012 Çarşamba günü Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde 3. ve 4. sınıflar arasında "Guess What" Yarışması yapıldı. Yarışmada 4 gruptan oluşan 16 öğrenci mücadele etti.

Resimlerden kelimeleri tahmin ederek yarışan tüm öğrencilere katılım sertifikası verilirken, kazanan öğrenciler ise Okyanus Puanı ile ödüllendirildiler.

Culture Contest

Okyanus Kolejleri Avcılar Kampüsü'nde her sene geleneksel olarak düzenlenen "Culture Contest" Bilgi yarışması’nın 5.si yapıldı. Yarışmaya 9.sınıflardan 4 grup katıldı. SHAKESPEARE, DICKENS, BYRON ve CHAUSER isimlerinden oluşan gruplar arasında kıyasıya rekabet yaşanırken öğrenciler hem eğlenip hem öğrenme fırsatı buldular. Yarışma heyecanlı ve renkli dakikalara sahne olurken SHAKESPEARE (M.İlayda KURU, Berfin ŞAHİN, Yasemin PİROĞLU, Salih AKSU) adlı grup galip oldu ve hediyeleri İngilizce öğretmenleri tarafından verildi.

Did You Know?

Avcılar Okyanus Koleji'nde İngilizce Zümresi tarafından "Did You Know?" Yarışması düzenlendi. 28 Şubat 2012 Salı günü 4. ve 5. sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilen yarışmada 4’er kişiden oluşan 4 takım, İngilizce bilgilerinin yanı sıra genel kültür bilgilerini de yarıştırdılar. Heyecan dolu yarışmada öğrenciler kıyasıya mücadele ettiler. Yarışma sonucunda Paris Grubu (Ulaş Diribaş, Dilşah Koyuncuoğlu, Zeynep Ceylan, Uğur Topsever) ve Lisbon Grubu (Melisa Ünal, Ahmethan Şahin, Çiçek Miray Gürelli, Furkan Akkaya) aynı puanları alarak yarışmayı birinci olarak tamamladılar ve 10’ar Okyanus Puanı kazandılar.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
04 Mart 2012, Pazar 17:16
Okunma
:
6.801 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları