Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus'ta Eğlenceli Almanca Etkinlik Dersleri
Okyanus'ta Eğlenceli Almanca Etkinlik Dersleri Okyanus'ta Eğlenceli Almanca Etkinlik Dersleri
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nde Almanca Etkinlik Dersleri'nde yapılan renkli etkinliklerle, öğrencilerin Almanca'yı eğlenerek öğrenmesi amaçlanıyor.

Okyanus Koleji öğrencilerinin sınav ve ders stresini atmaları için değerlendirilen etkinlik saatleri, oldukça eğlenceli geçiyor...

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde yapılan Almanca Etkinlik Dersi'nde de farklı çalışmalar gerçekleştirilerek, öğrencilerin ders ortamından çıkıp, stres atması amaçlanıyor.

Almanca Etkinlik Dersi'nde Nisan ayındaki özel günler veya öğrencilerin sene içerisinde öğrenmiş oldukları konularla bağlantılı oyunlar seçilerek farklı ve eğlenceli etkinlikler yapıldı.

Almanca Etkinlik Dersi'nde yapılan etkinliklerden bazıları şöyle:

Okul Kuralları: Öğrenciler hem kendileri için hem de okul arkadaşları için okul kurallarını hatırlatma amaçlı bir çalışma gerçekleştirdiler. Uymaları gereken konuları fotoğraflayarak Almanca Panosu'nu süslediler.

Paskalya: Öğrenciler Almanya'da Nisan ayında kutlanan Paskalya'yı öğrenme imkanı buldular. Öğrenciler Paskalya yumurtalarını istedikleri gibi boyayıp süsleyerek, eğlenceli vakit geçirdiler.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
30 Nisan 2013, Salı 14:44
Okunma
:
3.480 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları