Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus'ta Bilgi Yarışması İle Eğlenceli İngilizce
Okyanus'ta Bilgi Yarışması İle Eğlenceli İngilizce Okyanus'ta Bilgi Yarışması İle Eğlenceli İngilizce
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İngilizce Lise Zümresi tarafından "Who Wants To Be A Millionaire?" adlı İngilizce Bilgi Yarışması düzenlendi.

Yabancı dil eğitimine büyük önem veren Okyanus Kolejleri'nde öğrencilerin İngilizce bilgilerinin gelişmesi ve pratik yapmalarını sağlamak için İngilizce Bilgi Yarışmaları düzenlenmeye devam ediyor.

Bahçeşehir Okyanus Koleji İngilizce Lise Zümresi tarafından organize edilen "Who Wants To Be A Millionaire?” adlı İngilizce Bilgi Yarışması, 23 Mayıs 2012 Çarşamba günü Bahçeşehir Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda yapıldı.

11-A Sınıfı'ndan Berke Horoz'un sunuculuğunu yaptığı, 9. 10. ve 11. Sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışma, İngilizce'nin Okyanus Kolejleri'nde bir yaşam tarzına dönüştürülmesine büyük katkı sağladı.

Öğrencilerin İngilizce olarak çektikleri kısa filmler yarışma formatına entegre edilerek, yabancı dil eğitimi kitaplar ve sınıf ortamıyla sınırlanmayıp, gerçek yaşamda uygulanır hale getirildi. İngilizce, Almanca, tarih, coğrafya, müzik, tiyatro, edebiyat, sanat, spor ve güncel konulardan sorular sorulan yarışmada 12. soruya kadar doğru cevaplar veren 11-C Sınıfı öğrencisi Selin Onur birinciliği elde ederek, 10 Okyanus Yıldızı’nın sahibi oldu.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
25 Mayıs 2012, Cuma 13:18
Okunma
:
5.509 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları