Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Lise Kademesi’nin Dönem Etkinliği
Okyanus Lise Kademesi’nin Dönem Etkinliği Okyanus Lise Kademesi’nin Dönem Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Lise Kademesi öğrencileri, dönem etkinliğinde yıl boyunca yaptıkları faaliyetleri sergileyip, mini bir konser verdiler.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Lise Kademesi öğrencilerinin dönem etkinliği, 24 Mart 2012 Cumartesi günü Bahçeşehir Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda yapıldı. Etkinliklerin ardından, veli ve öğrencilere bir kokteyl verildi.

Açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte daha sonra, Okyanus Koleji öğrencilerinin hazırladığı “Ben Biliyorum Öğretebilirim” Projesi’nin videosu, öğrencilerin yazıp oynadığı kısa film gösterimi ve “Teneffüs Oyunları” videosu izlendi. Liselilerin yıl içinde yaptığı etkinliklerin gösterimi, Ankara’da düzenlenen “Liderlik Eğitimi Kampı” na katılan öğrencilerin slaytları ve "Ebru Sergisi" de sunumda yer aldı.

Öğrencilerin mini bir konser verdiği etkinlikte ayrıca, Okyanus Kolejliler tarafından hazırlanan “Genç Kalemler Dergisi"nin tanıtımı da yapıldı. Etkinliğe büyük ilgi gösteren veliler, çocuklarıyla bir kez daha gurur duymanın mutluluğunu yaşadılar.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
12 Nisan 2012, Perşembe 09:59
Okunma
:
3.069 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları