Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Kolejleri Öğrencileri Antalya Gezisi'nde
Okyanus Kolejleri Öğrencileri Antalya Gezisi'nde Okyanus Kolejleri Öğrencileri Antalya Gezisi'nde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Tarih Zümresi'nin 8-9-10 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlediği Antalya gezisi öğrenci ve öğretmenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Antalya gezisine, Beylikdüzü Okyanus Koleji Müdürü Seval Yüksel, Bahçeşehir Okyanus Koleji Tarih Zümre Başkanı  Serap Tarhan, Bahçeşehir Okyanus Koleji Edebiyat Zümre Başkanı Yasemin Çelik ve Fatih Okyanus Koleji Tarih Zümre Öğretmeni Cihan Yıldırım vetoplam 57 öğrenci katıldı.

Gezi kapsamında öğrencilerin ilk durağı Düden Şelalesi oldu. Daha sonra Kurşunlu Şelalesi’nde mola veren öğrenciler dinlenmek amacıyla Vera Stone Palace Otel’de ayrılan yerlerine geçtiler. Gezinin ikinci gününe sahilde gezinti ile başlayan öğrenciler Antik Kent'i ziyaret ettiler. Gezinin son gününde ise Aspendos Antik Tiyatrosu'nu ziyaret ederek turlarını tamamladılar.

Okyanus Kolejleri öğrencilerinin tarih, kültür ve eşsiz deniz manzarası eşliğinde doyasıya eğlenip unutulmaz anlar yaşadığı Antalya gezisinde kültürel gezilerin yanı sıra otelde öğrencilerin kendi aralarında gerçekleştirdiği basketbol turnuvası ve oteldeki animasyonlar geziye renk kattı. 


Haber
:
Serap Tarhan
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Serap Tarhan
Tarih
:
21 Nisan 2015, Salı 14:48
Okunma
:
2.543 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları