Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Kolejleri Lise Öğrencileri Uludağ'da
Okyanus Kolejleri Lise Öğrencileri Uludağ'da Okyanus Kolejleri Lise Öğrencileri Uludağ'da
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Lise kademisi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri 11-13 Ocak tarihleri arasında Uludağ'a gezi düzenlediler.

Okyanus Kolejleri Avcılar, Ataşehir, Bahçeşehir, Beykent, Beylikdüzü, Fatih, Güneşli, Halkalı, İncek, Kemerburgaz ve Sancaktepe şubelerinden 152 öğrenci, 11 öğretmen, 2 idareci ile Bursa-Uludağ'a 11-13 Ocak tarihleri arasında 3 gün süren bir gezi düzenlediler.

Uludağ'da 2 gün konaklayan öğrenciler bu süreyi kayak, kar motoru turları ve telesiyej seferleri ile dolu dolu yaşadılar. Konaklamış oldukları Mila Otel'de öğrenciler kendi aralarında oyunlar ve yarışmalar düzenlerken, akşamları yakılan ateş etrafında yöresel oyunlar oynamanın ve şarkılar söylemenin tadını çıkardılar.

Gezinin son gününde 600 yıllık Ulu Çınar'ı ziyaret eden öğrenciler, ardından Bursa'nın simgesi haline gelen Ulu Cami'yi ziyaret ettiler. Öğrenciler, Koza Han ve çarşı'da alışveriş yapıldıktan sonra Osmanlı Beyliği'nin kurucusu Osman Gazi ile oğlu Orhan Bey'in türbeleri de ziyaret ettiler.

Yemek tercihlerini Bursa Kebap Evi'nde İskender yiyerek kullanan öğrenciler, İstanbul dönüşü öncesi sevdiklerine kestane şekeri almayı da ihmal etmediler.


Haber
:
Serhat Ünsal
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Serhat Ünsal
Tarih
:
19 Ocak 2016, Salı 14:32
Okunma
:
3.665 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları