Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Koleji Havacılık Kulübü İle Ropörtaj
Okyanus Koleji Havacılık Kulübü İle Ropörtaj Okyanus Koleji Havacılık Kulübü İle Ropörtaj
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Havacılık Kulübü, geleceğin pilotlarını yetiştirirken havacılık tutkunlarının dikkatini çekmeye de devam ediyor.

2011-2012 Eğitim - Öğretim yılı başında Okyanus Kolejleri Bahçeşehir Kampüsü'nde açılan "Okyanus Kolejleri Havacılık Kulübü" geleceğin pilotlarını yetiştirmeye devam ediyor.

Türkiye genelindeki okullar arasında tüm donanım ve eğitimi ile örnek bir "Havacılık Kulübü" olma özelliğini taşıyan "Okyanus Kolejleri Havacılık Kulübü", "Take Off Programı"na konuk oldu.

Sky Türk 360'da her hafta yayınlanan, Türkiye’nin en kapsamlı havacılık programı Take Off'ta havacılık sektöründeki tüm gelişmeler, son haberler, özel konu ve konuklar yer alıyor.

Asena Sarıbatur tarafından sunulan programın Nisan ayının 2. haftası konusu, tüm hava koşullarını, arızalarını simule edebilen ve pilotların eğitiminde kullanılan simulatör ile eğitim uygulanan Okyanus Havacılık Kulübü oldu.

Kulüp Başkanı Kaan Özgel ile; THK (Türk Hava Kurumu) tarafından onaylanan ve THK'nın resmi üyesi olan kulübün eğitim uygulamaları, kullanılan tüm araç ve ekipmanlarla ilgili bir sohbet gerçekleştirildi.

Programı İzlemek İçin Tıklayınız.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
23 Nisan 2012, Pazartesi 15:39
Okunma
:
5.004 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları