Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Löseminin Farkındayım!
Löseminin Farkındayım! Löseminin Farkındayım!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Löseminin Farkındayım etkinliği gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Okyanus Kolejinde 4-8 Aralık haftasında Löseminin Farkındayım Etkinliği düzenlendi. Bu etkinlikte gönüllü öğrencilerimiz tarafından lösemi hastalığı ve LÖSEV’in çalışmaları hakkında farkındalık yaratmak amacıyla sokak anketleri ve röportajlar yapıldı.

6 Aralık Çarşamba günü LÖSEV İstanbul Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Kardeş Okul Projesinin Marmara Bölgesi Yürütücüsü ŞERİFE MERKİT’in de katıldığı organizasyonla öğrenci ve velilerimize öğrencilerimizin hazırladığı bir sunum yapıldı, Şerife Merkit LÖSEV ve çalışmaları hakkında aydınlatıcı bilgiler verdi.

Ayrıca okulumuzda hafta boyunca açık kalan standımızda lösemili çocukların ailelerinin hazırladığı ürünler satılarak vakıf için bağış ve kuru bakliyat toplandı.

Etkinliğimizde gönüllü çalışan öğrencilerimiz: Kerem Dalmış, Batıkan Mercan, Abdurahman Yağız Sarıkavak, Yağmur Erzorlu, Yağmur Senem Çetin , Beyza Nur Aksoy, Beliz Öncel, Gülse Nur Ayan, Seray Yeter, Selen Elif Ayhan, Zeynep Nur Yürekli, Berke Erder, Şevval Korkusuz, Özümsu Çengel, Emihan Çelik. Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Serap Tarhan
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Oya Durmaz
Tarih
:
12 Aralık 2017, Salı 11:22
Okunma
:
1.658 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları