Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Küçük Tiyatroculardan Büyük Performans
Küçük Tiyatroculardan Büyük Performans Küçük Tiyatroculardan Büyük Performans
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 2.,3.,4. ve 5. Sınıf Tiyatro Yetenek öğrencileri, sahneledikleri tiyatro oyunundaki performanslarıyla büyük beğeni topladılar.

Avcılar Okyanus Koleji 2. ve 3. Sınıf Tiyatro Yetenek öğrencileri, 24 Mayıs 2012 Perşembe günü Avcılar Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda sahneye çıkarak bir tiyatro oyunu sahnelediler.

Sabah arkadaşlarına, akşam da velilere yeteneklerini gösteren öğrencilerin performansı göz doldurdu. Geleceğin başarılı tiyatro sanatçısı adayları olan Okyanus Koleji öğrencileri, tiyatro öğretmenleri Eray Demirkol önderliğinde, bir yıl boyunca, her hafta yetenek dersinde çalışmalarını sürdürdüler.

Nihayet 24 Mayıs 2012 Cuma günü arkadaşları ve ailelerinin karşısına çıktıklarında heyecanları gözlerinden okunan minik tiyatrocular, oynadıkları oyunla, seyircileri zaman zaman güldürüp zaman zaman da onlara duygusal anlar yaşattılar.

Bir çiçekçide geçen oyunda bazı öğrenciler çiçek oldu, bazı öğrenciler de çiçekçi... Oyunda dile gelen çiçekler, kötü bir amaç için satılmak istemediler. Ancak milli bir bayramda, bir öğretmene hediye edilmek üzere çiçek almaya gelen öğrencilere seve seve gittiler. Bu eğlenceli oyunda öğrencilerin başarılı performansı büyük alkış aldı.

Avcılar Okyanus Koleji 4. ve 5. Sınıf Tiyatro Yetenek öğrencileri de, 28 Mayıs 2012 Pazartesi günü, Avcılar Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda bir oyun sahnelediler.

Tiyatro öğretmenleri Eray Demirkol önderliğinde, bir yıl boyunca, her hafta yetenek dersinde çalışmalarını sürdüren öğrenciler, yıl sonu gösterileri için arkadaşları ve ailelerinin karşısına çıktıklarında emeklerinin karşılığını alkışlarla aldılar. Turgut Özakman'ın kaleme alıp, Eray Demirkol'un sahneye uyarladığı oyunu büyük bir başarıyla canlardıran Okyanuslu öğrenciler, anne-baba ve öğretmenlerini bir kez daha gururlandırdılar.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
01 Haziran 2012, Cuma 09:36
Okunma
:
3.956 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları