Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Dünyaca Ünlü Besteciden Piyano Dersi
Dünyaca Ünlü Besteciden Piyano Dersi Dünyaca Ünlü Besteciden Piyano Dersi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Tuluyhan Uğurlu, üçüncü piyano dersinde Bahçeşehir Okyanus Koleji öğrencileri ile buluştu.

Okyanus Kolejleri Yetenek ve Kulüp Dersleri için öğrencileri kendi dallarında usta olan isimlerle buluşturmaya devam ediyor.

Ünlü besteci ve piyanist Tuluyhan Uğurlu, 22 Mart 2012 Perşembe günü, Bahçeşehir Okyanus Koleji Piyano Yetenek Öğrencileri ile üçüncü dersini gerçekleştirdi. Öğrencilerle birlikte piyano çalan usta sanatçı, eserleri iyi yorumlayabilmek için eser sahiplerinin sadece notalarının değil, yaşamının da iyi öğrenilmesi gerektiğini belirtti.

Öğrencilere Altın Öğütler

Saat:14.10-15.00 arası yapılan derste, öğrencilere hem piyano öğretip, hem de keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Uğurlu, piyano çalarken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda da bilgiler verdi.

İyi bir piyanist olunabilmesi için düzenli olarak her gün çalışılması gerektiğinin altını çizen dünyaca ünlü besteci ve piyanist Tuluyhan Uğurlu, "Sizlerle buluşmak çok güzeldi.” diyerek Okyanus Anı Defteri'ne düşüncelerini yazdı.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
23 Mart 2012, Cuma 15:04
Okunma
:
5.015 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları