Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Bahçeşehir Okyanus'ta Spor Yetenek Kulübü Yıl Sonu Gösterileri
Bahçeşehir Okyanus'ta Spor Yetenek Kulübü Yıl Sonu Gösterileri Bahçeşehir Okyanus'ta Spor Yetenek Kulübü Yıl Sonu Gösterileri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 1. Sınıf'tan 10. Sınıf'a kadar öğrencilerin yer aldığı Spor Yetenek Kulüpleri'nin yıl sonu gösterileri büyük beğeni topladı.

Okyanus Kolejleri'nin eğitimdeki farklılıklarından biri olan Yetenek Kulüpleri, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nı da başarıyla tamamlıyor.

Bir çok spor dalında öğrencilerin yeteneklerini geliştirmesini sağlayan Okyanus Kolejleri'nde öğrenciler yıl boyunca öğrendiklerini güzel gösterilerle sunuyor.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 1. Sınıf'tan 10. Sınıf'a kadar öğrencilerin yer aldığı Spor Yetenek Kulüpleri'nin yıl sonu gösterileri, 27 Mayıs 2014 Salı günü yapıldı.

Aikido, Eskrim, Doğa Sporları, Okçuluk, Jimnastik ve Speed Stacks kulübü öğrencileri performanslarını sergilediler.

Okulun Spor Tesisleri'nde saat 17.30'da Beden Eğitimi Zümre Başkanı Banu Yücel’in organize ettiği spor kulüpleri yıl sonu gösterisine, öğrenci ve velilerin ilgisi yoğundu.



Aikido, Jimnastik, Speed Stacks, Eskrim, Okçuluk ve Doğa Sporları Gösterisi

Okul Müdürü Erdem Üzam’ın konuşmasıyla başlayan etkinlik, Aikido Kulüp Öğretmeni Sabit Günaydın’ın hazırladığı Aikido gösterisiyle devam etti. Küçük aikidocular, yıl boyunca öğrendiklerini eğlenceli bir şekilde sundular.

Öğretmenler Miray Arı ve Nuray Deliacı’nın hazırladığı jimnastik gösterileri beğeniyle izlendi. Öğrenciler esneklik, estetik ve kuvvet gerektiren hareketleri başarıyla yaptılar.

Öğretmen Ebru Coşkun’un hazırladığı Speed Stacks gösterisi de ilgi odağı oldu. Öğrenciler, sene boyunca hız ve koordinasyon kazanarak kendilerini bu alanda fazlasıyla geliştirdiklerini eğlenceli bir şekilde kanıtladılar.

Eskrim Kulübü Öğretmeni Esin Kalabak tarafından da, Eskrim Kulübü öğrencileri ile güzel bir gösteri sunuldu. Öğrenciler müzik eşliğinde izleyenlere görsel şov sergilediler.

Okçuluk Kulübü Öğretmeni Zeynep Topaloğlu tarafından sunulan okçuluk gösterisi de alkış aldı. Hedefi ilk denemelerinde vuran öğrenciler, başarılarını kanıtladılar.

Doğa Sporları Kulüp Öğretmeni Osman Binici tarafından sunulan gösteri de izleyenlere heyecanlı ve keyifli dakikalar yaşattı.

Flying Fox, Oryantring, Kaya Tırmanışı yapan ve çadır kuran öğrenciler, performanslarını sergilemenin mutluluğunu yaşadılar.

Öğrenci ve öğretmenlerimize bu güzel gösteriler için teşekkür ederiz...

 


Haber
:
Canan AKSOY
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
02 Haziran 2014, Pazartesi 13:19
Okunma
:
5.772 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları