Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Lisesi'nde “Geleceğin Mesleği Değil Mesleğin Geleceği” Semineri
Bahçeşehir Okyanus Koleji Lisesi'nde “Geleceğin Mesleği Değil Mesleğin Geleceği” Semineri Bahçeşehir Okyanus Koleji Lisesi'nde “Geleceğin Mesleği Değil Mesleğin Geleceği” Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Lise öğrencileri, PDR biriminin organizasyonuyla eğitim danışmanı Sait Gürsoy'un vermiş olduğu “Geleceğin Mesleği Değil Mesleğin Geleceği” seminerine katıldılar.

PDR birimimiz tarafından organize edilen 11. ve 12. Sınıf öğrencilerinin katıldığı seminerde eğitim danışmanı Sait Gürsoy öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Geleceğe yönelik hedeflerde ve üniversite tercihlerinde dış faktörlerin etkisi ve kişilerin kendileri için doğru mesleki tercihlerdeki bulunmalarının önemi vurgulandı. Günümüz koşullarında sadece üniversite mezunu olmanın değil, seçilen mesleğe uygun eğitimlerin alınmasının ve kişisel gelişimin sağlanmasının gerekliliği anlatıldı.

Seminer, öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla sonlandırıldı.


Haber
:
Serhat Ünsal
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Zeynep Ergünoğlu, Samet Duran
Tarih
:
24 Şubat 2016, Çarşamba 22:14
Okunma
:
2.360 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları