Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Kampüsler Arası Münazara Turnuvası Finalinde!
Bahçeşehir Okyanus Koleji Kampüsler Arası Münazara Turnuvası Finalinde! Bahçeşehir Okyanus Koleji Kampüsler Arası Münazara Turnuvası Finalinde!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji kampüsler arası münazara turnuvasında Bahçeşehir Okyanus Koleji finale yükseldi.

Öğrencilerin fikirlerini doğru şekilde savunabilme ve ifade etmelerine katkı sağlamak, takım çalışması ile iş yapma becerilerini geliştirmek ve farklı görüşlerin oluşturduğu rekabet ortamı içinde dostluğu pekiştirmek amacıyla düzenlenen münazara yarışmasında yarı final heyecanı yaşandı.

23 Şubat 2018 Cuma günü Beylikdüzü Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda yapılan Münazara Turnuvası Yarı Final Yarışması'na Bahçeşehir Okyanus Koleji ile Avcılar Okyanus Koleji Münazara Ekipleri katıldı. Büyük bir heyecana sahne olan turnuvayı Bahçeşehir Okyanus Koleji kazanarak finale yükseldi.

Münazarada öğrenciler; ekip ruhunu hissedebilme, kendini ifade edebilme, beden dilini kullanabilme, bir düşünceyi farklı açılardan değerlendirebilme kazanımlarını yaşayarak öğrenme fırsatı elde ettiler.

Final mücadelesi Bahçeşehir Okyanus Koleji ile Ataşehir Okyanus Koleji arasında yapılacaktır.


Haber
:
Kübra Çolakoğlu
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Erdi ÜNVER
Tarih
:
26 Şubat 2018, Pazartesi 14:39
Okunma
:
1.992 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları