Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Bahçeşehir Okyanus İstiklal Marşı'nın Kabulünü Coşkuyla Kutladı
Bahçeşehir Okyanus İstiklal Marşı'nın Kabulünü Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okyanus İstiklal Marşı'nın Kabulünü Coşkuyla Kutladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Anadolu ve Güzel Sanatlar Lisesi’nde Türk Milletinin bağımsızlık ruhunun en büyük ifadelerinden olan İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Okyanus Koleji konferans salonunda 12 Mart 2015 Perşembe günü gerçekleşen tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Tören, Bahçeşehir Okyanus Koleji müdür yardımcılarından Serhat Ünsal’ın; İstiklal Marşı’nın ülkemizin birlik ve bütünlüğü adına yazılmış en büyük destanı olduğunu, Mehmet Akif’in vatan ve millet sevgisini büyük bir inançla dile getirdiğini vurgulayan konuşmasıyla devam etti.

Tören İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’un belgeseliyle ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin şarkıları ile son buldu. Bağımsızlık mücadelemizin özeti olan İstiklal Marşı’nın yazılış hikayesi sunumunda ise öğrenci ve öğretmenler duygusal anlar yaşadı.


Haber
:
Yasemin ÇELİK
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Yasemin ÇELİK
Tarih
:
17 Mart 2015, Salı 11:24
Okunma
:
2.686 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları