Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Bahçeşehir Kampüsünde “Doğumunun 100. Yılında Cahit Külebi Bilgi ve Genel Kültür Şöleni”
Bahçeşehir Kampüsünde “Doğumunun 100. Yılında Cahit Külebi Bilgi ve Genel Kültür Şöleni” Bahçeşehir Kampüsünde “Doğumunun 100. Yılında Cahit Külebi Bilgi ve Genel Kültür Şöleni”
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kültür ve Edebiyat Kulübü’nün 10. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlendiği “Doğumunun 100. Yılında Cahit Külebi Bilgi ve Genel Kültür Yarışması”nda öğrenciler hem bilgilerini yarıştırdı hem de yeni bilgiler öğrenerek kültürel birikimlerini zenginleştirdiler.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Kültür ve Edebiyat Kulübü etkinliklerine devam ediyor.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Lise kademesi öğrencilerine yönelik olarak 13 Şubat 2017 Pazartesi günü "Doğumunun 100. Yılında Cahit Külebi" konulu bilgi yarışması düzenlendi. Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından organize edilen yarışma Bahçeşehir Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda yapıldı.

Geçmişten günümüze Türk Edebiyatı'nın dönemleri ve önemli şahsiyetleriyle ilgili soruların sorulduğu yarışmada, izleyiciler arasında bulunan öğrencilere de kura ile bazı sorular yöneltilerek, onlar da yarışma atmosferine dahil edildi. Yarışmada Cahit Külebi slaytlarla tanıtıldı.

Öğrencilere hem bilgilerini tazeleme hem de bilmediklerini öğrenme fırsatı sunan yarışmada birinci olan sınıflarımız ise şöyle:

10. Sınıflarda ise 10-D sınıfı 1., 10-B sınıfı 2., 10-C sınıfı ise 3. Oldu.

Yarışma sonunda öğrencilere ödülleri, Bahçeşehir Okyanus Koleji Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Erdi ÜNVER tarafından verildi.


Haber
:
Yasemin ÇELİK
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
YASEMİN ÇELİK
Tarih
:
13 Şubat 2017, Pazartesi 14:47
Okunma
:
3.030 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları