Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | 12. Sınıf Veli Tanıtım Günleri
12. Sınıf Veli Tanıtım Günleri 12. Sınıf Veli Tanıtım Günleri
  • Paylaş
Okyanus Koleji 12. Sınıf öğrencileri, velileri, öğretmen ve idarecileri, düzenlenen yemeklerde bir araya geldi.

Okyanus Koleji Avcılar ve Güneşli 12. Sınıf öğrencileri, 21 Eylül 2011 Çarşamba Günü, Avcılar Kampüsü'nde düzenlene yemekte buluştu.

Veli, öğrenci, idari ve akademik kadronun da katıldığı yemeğin ardından toplantı yapıldı. 2011-2012 eğitim, öğretim döneminde yapılacak etkinliklerin, izlenecek stratejilerin belirtildiği toplantılarda, velilere okulun fiziksel şartları, akademik eğitim ve sosyal imkanları hakkında bilgiler verildi. Özellikle dil eğitimi, rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetleri, proje başarıları, LYS ve YGS koordinatörlüklerinin çalışmaları veliler tarafından ilgiyle karşılandı.

Gecede LYS'de Koç Üniversitesi İngilizce Ekonomi Bölümü'nü tam burslu olarak kazanarak Türkiye 69.’su olan Onur Şevki Gürkan'a plaketi verildi. Okyanus'un gururu olan öğrenciye hediye ve plaket takdim edildi.

Avcılar Okyanus Koleji Müdürü Tarık Atasever, YGS-LYS Koordinatörü Senem Boduroğlu ve Okyanus Koleji Rehberlik Koordinatörü Erdem Üzam'ın konuşmalarını gerçekleştirdi.

Yenibiriş.com sitesi İş ve İnsan Kaynakları Danışmanı Murat Babadalı'nın gerçekleştirdiği sunum ise katılan herkese önemli mesajlar ve bilgiler verdi.

Okyanus Koleji Beylikdüzü ve Bahçeşehir 12. Sınıf öğrencileri ise, 22 Eylül 2011 Perşembe Günü, Beylikdüzü Kampüsü'ndeki yemekte bir aradaydı. İdari ve akademik kadro ile birlikte veli-öğrenci katılımı ile gerçekleşen gecede, geçen yıl Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan Furkan Burak Mercimek'in plaket ve hediyesi takdim edildi. Eğitimi için şehir dışında bulunan Furkan Burak Mercimek'in plaketini, anne ve babası aldı. 

Beylikdüzü Okyanus Koleji Okul Müdürü Bekir Mazman'ın konuşması ile devam eden gece, Beylikdüzü Okyanus Koleji YGS-LYS Koordinatörü Serhan Ünsal'ın sunumu ve Okyanus Koleji Rehberlik Koordinatörü Erdem Üzam'ın konuşması da ilgiyle dinlendi.

Konuşmaların sonunda, üniversite seçimlerinde tercih edilen bölümler ve meslek tanıtımı ile ilgili bilgi vermek için yenibiriş.com sitesi İş ve İnsan Kaynakları Danışmanı Murat Babadalı da önemli bir sunum gerçekleştirdi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
23 Eylül 2011, Cuma 10:33
Okunma
:
5.261 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları